Нашата мисия е да внесем качествена промяна в начина ви на живот

фитнес, fitness, персонални, тренировки, personal, training

Нашата мисия е да внесем качествена промяна в начина на живот, визия и самочувствие на всеки клиент. Създадохме среда, в която индивидуалният подход и цели се съчетават с професионализма и опита на треньорите ни.

Тренировки със свободни тежести - съчетайте най‐добрите практики и тенденции в областта на тренировките със свободни тежести, лека атлетика, кондиционна подготовка, кросфит и други сфери на спорта.

  • Тренировка винаги с личен треньор
  • Индивидуален подход и внимание
  • По-висока мотивация
  • Разнообразни и персонално подбрани методи и средства от спортната тренировка за всеки клиент

Разполагаме с уютно студио с дневна светлина:

  • Спортна гумирана настилка
  • Мокетна настилка за рехабилитационни и стречинг упражнения
  • Всичко нужно за една пълноценна тренировка в зала
  • Лично досие с резултати

Запишете се за безплатна пробна тренировка за да се запознаете със системата на трениране, абонаментните планове и да усетите атмосферата на студиото, на тел. 0888 91 59 08

www.fitsmart.bg

Тренировка

Персонална тренировка.

Съчетайте най‐добрите практики и тенденции в областта на тренировките със свободни тежести, лека атлетика, кондиционна подготовка, кросфит и други сфери на спорта.

Продължителност: 60 мин

Хранителна консултация

Измерване на подкожни мазнини, тегло, обиколки и други показатели за проследяване на прогреса.
Проследяване на вашите хранителни навици, количеството и състава на приеманата храна.
Запознаваме ви с базови хранителни знания, с които здравословното хранене да стане вашето хранене.

Продължителност: 30 мин

Валя

Дългогодишна състезателка по лека атлетика - спринт. През 2012 г. съм завършила бакалавърска степен учител по ФВ и спорт в Национална Спортна Академия ,,Васил Левски".През 2011 г имам изкаран курс по Фитнес и Културизъм , а през 2013 г. завърших магистърска степен Спорт и сигурност също в Национална Спортна Академия.От 2013 работя като треньор по лека атлетика на деца от 5 до 18 г. възраст в Ivet Lalova Sprint Academy, а от 2014 г. и като хоноруван преподавател по фитнес в УНСС.

Вени

Многократен държавен шампион и медалист на 110м. препятствия и десетобой. Завършил съм НСА с бакалавърска степен треньор по лека атлетика и учител по физическо възпитание, както и магистърска степен със специалност кондиционна подготовка. Съчетавам кондиционната тренировка и тренировката с тежести в тренировъчния процес в леката атлетика за по-качествено развитие и усъвършенстване на физическите качества и обща кондиция.

Миро

Тренирал съм ски, тенис, плуване, а от 1995 г. се занимавам професионално с лека атлетика. Многократен държавен шампион в хвърлянето на копие, 100м спринт и десетобой. От 2000г започвам образованието си в Национална Спортна Академия със специалност треньор по лека атлетика. През 2012г. защитавам докторска степен с насоченост специалната силова тренировка в леката атлетика. От 2008г. паралелно работя и като персонален треньор, а от 2011 и като хоноруван преподавател по фитнес в УНСС.

Невена

Интереси в сферата на спорта още от детска възраст. Завършила ОКС „Бакалавър” – „Учител по физическа култура”. Задълбочени познания в областта на тренировъчния процес, храненето и възстановяването.