Dizzmo - мястото, където може да резервирате час за всичко, което ви е нужно. Резервация на лекар, стоматолог, масажи, сервизи, смяна на гуми, ремонти, и др.

резервация, лекар, стоматолог, салон, красота, зъболекар, автосервиз, игрище, футбол, фитнес, ремонти, dizzmo, дизмо, управление, график, календар, резервации, система

Какво е Dizzmo

В съвременното ежедневие, удобството да планираме времето си лесно и бързо е от голямо значение. За това създадохме Dizzmo - мястото, което събира възможно най-много услуги и предоставя лесен и удобен начин за тяхното резервиране. Регистрирайки се при нас, получавате възможността да обедините всички услуги, които използвате, в един единствен профил и да запазите час за тях бързо, лесно и удобно!

Нашата цел е да създадем единна платформа в помощ малкия и среден бизнес. Идеята ни е да предоставим бърз, ефективен и достъпен начин, по който бизнеса да достигне до своите клиенти, както и те до него.

Dizzmo ви предоставя гъвкава функционалност, удовлетворяваща различни видове бизнес, както и различни ценови планове в зависимост от нуждите и изискванията на клиента. Повече информация за предоставяните от нас услуги и възможности можете да намерите тук.За нас

Dizzmo е част от портфолиото на WebMinds ООД, зад която стои задружен екип от дългогодишни професионалисти в областта на уеб услугите и разработката на уеб-базирани бизнес системи.
Повече информация можете да намерите в нашите Общи условия.Поглед напред

Ние, екипът на Dizzmo, работим неуморно и с удоволствие, за да направим Dizzmo най-доброто място за среща в интернет между бизнеса и неговите клиенти. Непрекъснато подобряваме и разширяваме функционалността на системата, за да предоставим възможно най-добра услуга на нашите клиенти.