За нас няма малки ремонти!

ремонт канал тръби замазка боя латекс контакт майстор вик електро вътрешни ремонти ремонт на баня

Ние сме фирма за извършване на вътрешни ремонти. 

Имаме огромно желание да Ви предоставим услуга с качество и отношение невиждано в нашата страна.

Нашите услуги са в областта ремонти и поддръжка на имоти. За всяка услуга, обещаваме да бъде извършена с високо ниво на професионализъм и хъс.

Нашата работа е от вида на групата “малки ремонти” т.е работа за “хенди-мен”. А какво е “хенди-мен”, хенди-мен е майстор за всичко, майстор за малки ремонти, майстор за едно домакинство, сръчен човек.

За нас малка поръчка няма.

Ние сме Ви на разположение за всяко нещо, малко или голямо, което трябва да се отремонтира, подмени или да Ви посъветваме за да си го отстраните сами. От нас не очаквайте да Ви откажем съдействие за каквото и да се сетите, стига да е в областта на поддръжка на дома и/или офиса.

Самият факт, че дейността е “хенди-мен” ремонт означава, че първо ще се опитаме да отстраним проблема с ремонтиране на повредената част и само при необходимост ще я подменим. Ремонтирането на определената част, ще Ви намали разходите за ремонт значително. И на всичко това, ще определим заедно с Вас гаранционен период за всяка една от дейностите извършени в съответния дом.

Приятели, при евентуално оплакване от Вас, за извършена услуга от нас, идваме и отстраняваме проблема и съмнението Ви дали да ни се обадите отново.

Дайте да работим заедно и Ви обещаваме, че ще се държим здраво до девиза “НЯМАМЕ НЕДОВОЛНИ КЛИЕНТИ”.

Вие само ни се обадате, ние ще се погрижим за останалото.

Тук сме за Вас- обадете се!