Науката да виждаш, изкуството да бъдеш видян

хюман дизайн, психология, терапия, арт терапия, семейни констелации

Може би ти прави впечатление как модели и структури, на които си свикнал да разчиташзапочват да се разклащат и разпадатНа световната сцена съвсем ясно се вижда безсилието на управляващите, както и липсата на качествени, далновидни лидери.

Това се случва, защото повечето хора отказват да приемат, че духът на новото време изисква един нов прочит на реалността и на начина, по който всеки един от нас се вписва в нея

ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА е малка компания с голяма мисия, а именно предоставяне на иновативно образование за човешката същност и нейното благополучие на всички нива. Каквото и да се случва наоколо. 

Това образование включва системата хюман дизайн (Human Design), енергийна психология, семейни констелации, арт терапия, НЛП, кратки подходи в психотерапията и др. 

 

Курс ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ (на живо онлайн)

Продължителност: 90 мин

Трансформираща сесия

Продължителност: 90 мин

Хюман Дизайн: базов анализ

Продължителност: 120 мин

Лукреция Константинова

ОСНОВАТЕЛ НА ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА, performance coach

Лукреция Константинова е сертифициран водещ на курса за клетъчна трансформация ДА ЖИВЕЕШ ДИЗАЙНА СИ и е завършила всички професионални нива за анализатор в системата хюман дизайн. ⭐ Провела е над 700 индивидуални консултации и над 80 лекции, обучения и работилници за разгръщането и разцвета на човешкия потенциал. ⭐ Има над 10 г. професионален опит в сферата на хюман дизайн, енергийната психология, и не само. Повече за нейната експертиза може да видите на сайта www.pluggedintolife.com и на фб страницата ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА. ⭐ Сърдечното послание на Лукреция: "Преоткривай връзката със себе си и със света, живей значимото си Аз❣️"

Ралица Иванова

MЕНИДЖЪР ВРЪЗКИ С КЛИЕНТИ

За информация и записване относно предоставяните от ВКЛЮЧЕН В ЖИВОТА курсове и консултации, моля запазете час за разговор с Ралица Иванова.